gencmanifesto kurulduğundan bu güne 33 ülke tarafından okuyucu bulmuştur. Aşağıda göreceğiniz sayacturka tarafından bu tesbitler yapılmıştır. Bu blogun hiçbir siyasi güç ile uzaktan yakından alakası yoktur. Tek amacı Türk Gencini daha iyi bir noktaya taşımaktır.

genmanifesto
genckalem92@gmail.com

desteklerinizi bekliyoruz

27 Mayıs 2009 Çarşamba

mehmet ortaç' tan destek

Mehmet Ortaç, 10.03.1985 İzmir doğumlu. İlk ve ortaöğretimimi yine İzmir’de tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde Lisans eğitimine başladı. Okul yaşantısının başlarında babasının firması olan Ortaç Bebek Ayakkabıcılık’ta satış temsilcisi olarak çalıştı. Firmanın kapanması üzerine İzmir’de faaliyet gösteren bir firma olan Dominant İletişim & Tasarım Hizmetleri firmasında Metin Yazarı olarak çalıştı. Üniversite öğrenciliğinin ilk yılından bu yana ( 4 yıldır) Toplum Gönüllüleri Vakfı içerisinde gönüllü olarak çalışmakta ve iletişim faaliyetlerinde gönüllü olarak yer almakta. Temmuz 2008- Aralık 2008 arasında Duco İletişim’de Müşteri Grup Asistanı olarak görev aldı. 2 Şubat 2009- 27 Şubat 2009 arasında eski adı ile GCI İstanbul yeni adı ile Cohn & Wolfe PR'da staj yaptı. Aynı zamanda Türkiye Kızılay Derneği Konak Şubesi Gençlik Kollar Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği Görevini yürütmekte.

Ayrıca http://mehmetortac.blogspot.com/ adresi çatısı altında bir blog yazmakta. 24 mayıs tarihinde blogunda sitemiz hakkında yazmış olduğu yazıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder